RÉGI A WEBOLDALA?

Készítünk Önnek újat!


De előtte ingyen, és kötelezettségek nélkül

BEVIZSGÁLJUK A WEBOLDALÁT!

Azaz...

kipróbáljuk, megmérjük, teszteljük,
nyomkodjuk, véleményezzük!

NEM JÓL LÁTSZIK AZ OKOSTELEFONON? NEM ELÉGGÉ MODERN?

Régen készült?

Régen készült?

Szinte folyamatosan fejlesztik a legismertebb böngészőket, amelyekhez a régen készített weboldalakat is igazítani kell. Az öreg weboldalak felett is eljár az idő, ha nem tartják a lépést a trendekkel. Az érdeklődők, a vásárlók hamar elkattintanak, ha idejétmúlt megjelenéssel találkoznak, mert számukra azt sugallja, hogy ezzel az oldallal régóta nem foglalkoznak. Ezt is megnézzük, ne maradjon le a fejlődésről!

Nem mobilbarát?

Nem mobilbarát?

Akár csak néhány évvel ezelőtt is még nem volt szempont, hogy okostelefonokon, tableteken is ugyanaz az élmény legyen böngészni, mint asztali gépen vagy laptopon. A mai weboldalak közel 70%-a nem fut megfelelően mobilkészülékeken. Szétesik a képernyő tartalma, kilógnak a szövegek, vagy egyszerűen használhatatlanok a funkciók. Még nem késő ezen változtatni, leteszteljük okostelefonokon is a weboldalát!

Nem keresőbarát?

Nem keresőbarát?

A Google találati listában hátrébb kerülhet az az oldal, amelyiknek kódja nem naprakész formázást használ. Hiába fizet azért, hogy az első oldalon legyen, ha közben régi, elavult szabványt használ a weboldala - a befektetési és megtérülési arány jelentősen romlik. Ugye Ön is azt szeretné, hogy egyszerűbben, gyorsabban megtalálják a weboldalát? Mi ezt is ellenőrizzük! Legyen az Ön oldalának kódja Google szabványos, és kerüljön feljebb a keresőkben!

RENDBEN MEGGYŐZTEK!
Ha semmit nem veszíthetek ezzel, csak nyerhetek, akkor...A kiterjedt vizsgálat során ellenőrizzük az oldal szerkezetét, egyes mobilkészülékeken való megjelenését, és a jelentésünkben
javaslatot teszünk az átalakításra!

Az eredményből megtudhatja, hogy a jelenlegi weboldala mennyire
naprakész, gyors, és mit mond róla a Google.

NE HAGYJA KI!

NE HALOGASSA A WEBOLDALA BEVIZSGÁLÁSÁT!


A konkurenciájának már van modern, mobilbarát online megjelenése!
Ők már alkalmazzák a weboldalakra vonatkozó szabványokat,
ezért versenyelőnyhöz juthatnak!

Csak azzal veszít, ha nem kéri!BEVIZSGÁLJUK WEBOLDALÁT!


Az Ön által megadott email címre küldünk egy rövid tájékoztatót, amelyből megtudhatja a vizsgálat menetét.

Nincs kockázat, nincs költség, csak a vizsgálat!