Családi fotóhonlap - minta 

Rólunk

Dávid


neved1

Örökké izgő-mozgó, nagydumás fickó. Mindig, minden helyzetben van egy ötlete, mondanivalója, akivel mindig történik valami érdekes, amit el is kell mesélnie. Ébredéstől az elalvásig 100%-on pörög, nem kímélve ezzel a környezetét, ámde felüdülésnek számít, ha egy kis mesenézéssel 1-2 órára le lehet kötni.
Imádja az ő kis testvérét, aki általában a legjobb barátja is, de ez nagyon gyorsan tud változni az ellenkezőjére, amennyiben ugyanarra a játékra vetnek szemet.
Könnyebben barátkozik, mint ahogy megeszik egy tányér főzeléket, de legalább nehezebb rávenni az öltözésre, mint egy kis rendrakásra, amit meglepően gyorsan, és különösebb zsarolás nélkül is elvégez.
Akárhogy is, egészség a fontos, na meg a jókedv, és ha párszor össze is veszünk, azért még ember lesz belőle.

A másik kis gazfickó. Ugyanaz a vagányság, sőt inkább csibészség, mint a fent említett úriembernél, csak neki még "a szeme sem áll jól", lásd itt a képet bizonyítékként.
Kevesebb aktivitás, inkább megfontolt megfigyelő, aki sztoikus tisztelettel viseltet a fenti úriember néha sértő közeledéséhez, amit bizonyos esetekben kevésbé humánus módon jutalmaz (fülsértő sikítás, vagy harapás, vagy mindkettő).
Mindig vidám, akinek érzelmi túlcsordulásából jut bőven mindenkinek, csak közel kell hajolni hozzá. Rengeteg energiát éget el, ezért könnyen és gyorsan elalszik, ami a nevelésével megbízott házi cselédeknek (szülők) külön jó hír.
Őt sem kell félteni, sőt, inkább reszkess világ, mert ami az első példányból kimaradt, az kamatostul benne van a másodikban.

Milán


neved2
PORTFOLIO

Mintaképek - Töltsd fel a kedvenc képeidet!

Kattints a képre, ha nagyobb méretben szeretnéd látni


ITT TALÁLKOZHATSZ VELÜNK
DE ÍRHATSZ IS :-)

Elérhetőségeink


A Te címed
neved@honlapod.hu

Köszönöm, hogy benéztél a honlapomra!